Til toppen

ANDRE MASKINER

Udover plæneklippere, plæneklippere og rideklippere tilbyder Ariens nu en række andre park- og havemaskiner fra AS-Motor. Læs mere om nedenstående


SLAGKLIPPERE

Højt græs, stejle skråninger og store områder med ujævnt terræn er ingen udfordring for AS-Motors slagklippere. Skalskærerne undgår ukendte genstande i jordhøjde, samtidig med at de skærer og fordeler affaldet fremragende med deres ... Dette resulterer i en høj produktion af affald, og øget sikkerhed under arbejdet.

RC-KLIPPERE

Slåning af stejle skråninger er en stor udfordring for både menneske og maskine. Moderne RC-teknologi gør primært dette arbejde lettere, men måske endnu vigtigere - sikrere. AS-Motors RC-klippere er nu tilgængelige for alle og omdefinerer mulighederne for at arbejde i ujævnt terræn og langs veje.UKRUDTSFJERNERE

As-Motors ukrudtsfjernere forebygger skader og fjerner ukrudt på en mekanisk og professionel måde. AS-Weedhex fjerner hurtigt og nemt ukrudt langs brosten, stenoverflader og kantsten.

ANDET UDSTYR

Bruger du ofte flere værktøjer på samme tid? Skal du slå græs og feje arealer, og ofte skifte mellem forskellige typer arbejde? Eliminer ventetiden og udfør alle disse opgaver på en miljøvenlig måde med den nye AS 600 Pro værktøjsholder. AS 600 Pro giver dig fleksibilitet og effektivitet i arbejdsdagen.