Til toppen

Har du set den nye batteridrevne motorsav DCS-2500T fra ECHO?

ECHO har designet en batteridrevet motorsav, som opfylder behovene hos træplejere og træspecialister, som bruger motorsav til beskæring i deres daglige arbejde. Lad dig ikke narre af den lave vægt – denne maskine leverer kraft i prof-klassen og fremragende acceleration. Faktisk genererer lithium-ion-batteriet på 50 V samme kraft og ydeevne som ECHO's bedst sælgende benzinmotorsav CS-2511TES. Den er vibrations- og støjsvag og har en lav udledning, hvilket gør den perfekt til brug i støjfølsomme områder.

 

DCS-2500T har god balance og et ergonomisk design, som gør den nem at manøvrere med og sikrer høj præcision. Den er sidste skud på stammen i ECHO's 50 V-batteriserie og indgår desuden i X-serien med "best in class"-produkter. Disse suveræne, driftssikre produkter er specialdesignet til professionelle, som skal kunne stole på deres værktøj i hverdagen. X-serien ligger helt i top, når det hælder kraft og ydeevne og er testet under de mest ekstreme forhold for at sikre fejlfri drift.

Ud over at være kraftfuld og næsten lydløs er DCS-2500T spækket med gode, brugervenlige løsninger. Brugerne vil elske den patenterede Quick Draw-selering, som gør det muligt at fastgøre og løsne motorsaven i én bevægelse. Den har en sikkerhedsline, som forhindrer, at man taber den og udsætter personer under træet for fare. Det skridsikre håndtag og den patenterede tommelfingerstøtte giver høj komfort og gør saven nem at betjene. Adgang til kædestrammeren fra siden gør det hurtigere at justere kæden.

Den kulfri motors drivkraft sikrer langvarig, vedligeholdelsesfri drift, og foringsrøret er IPX4-klassificeret for vandmodstand, hvilket sikrer motorsaven mod vandstænk og beskytter den mod vind og vejr. Oliejusteringen er placeret på toppen af saven, så den er nem at justere, og påfyldningen klares enkelt via klaphåndtaget. Sidst, men ikke mindst, har den et indvendigt luftfilter, som forhindrer, at der kommer støv ind i kredsløb og motor.

Professionelle træplejere og træspecialister, som vil have maksimal kraft kombineret med vibrations- og støjsvag ydeevne med lav udledning, vil elske ECHO's DCS-2500T.

Har du set den nye batteridrevne motorsav DCS-2500T fra ECHO?