Til toppen

ZENITH-SERIEN 

DE PROFESSIONELLES FØRSTEVALG 

Zenith-serien fra Ariens er en af de største og kraftigste Zero-Turn klippere på markedet, designet for at imødekomme de professionelle brugeres krav til komfort og klippeydeevne uden at gå på kompromis med funktionaliteten. 

ZENITH kommer med to forskellige klippebredder, 52» og 60», med både sideudkast og bagudkast. Med motorkraft fra Kawasaki, vibrationsdæmpende sæder, og mulighed for installation af veltebøjler for øget sikkerhed – Er ZENITH det rigtige valg for profbrugeren. 


Sorter Navn (a > å)
Nyhed
Vare nr: 991323

ZENITH 60 RD ARIENS

Ekstra god komfort, meget hurtig og supereffektiv Zero-Turn med en topfart på 13,7 km/t Klippebredde på 152 cm og bagudkast.
991323
Nyhed
Vare nr: 991321

ZERO-TURN ZENITH 52RD ARIENS

Ekstra god komfort, meget hurtig og supereffektiv Zero-Turn med en topfart på 13,7 km/t Klippebredde på 152 cm og bagudkast.
991321
Nyhed
Vare nr: 991320

ZERO-TURN ZENITH 52SD ARIENS

Ekstra god komfort, meget hurtig og supereffektiv Zero-Turn med en topfart på 13,7 km/t Klippebredde på 132 cm og sideudkast.
991320
Vare nr: 991322

ZERO-TURN ZENITH 60 SD ARIENS

Ekstra god komfort, meget hurtig og supereffektiv Zero-Turn med en topfart på 13,7 km/t Klippebredde på 152 cm og sideudkast.
991322

ROBUST KONSTRUKTION

Klippehovedet er lavet af 3,5 mm tykt stål, optimeret for at sikre god luftstrøm og fremragende klipperesultater. Forstærkningerne langs kanterne og den brede udkaståbning bidrager til effektiv spredning af klippeaffaldet.

KRAFTIG RAMME OG STORE DÆK

En solid firkantstålramme giver fremragende styrke og stabilitet, og er grundlaget for maskinens pålidelighed og langvarige ydeevne. De store dæk sikrer fremragende fremkommelighed og høj kørekomfort, selv i krævende terræn.

INNOVATIV TEKNOLOGI

Teknologien for automatisk remstramning reducerer slid og varmegang, forlænger remmenes levetid og garanterer pålidelig maskindrift. Aluminiumsspindler sikrer lang levetid og kræver minimalt vedligehold, hvilket bidrager til reducerede vedligeholdelsesomkostninger.

EKSTRA KOMFORT OG SIKKERHED

Et godt polstret sæde med armlæn og spaker, kombineret med god fjedring, giver øget kørekomfort og reducerer træthed under lange arbejdsøkter. For øget sikkerhed kan både veltebøjle og sikkerhedssele nemt monteres som tilbehør.