Til toppen

APEX-SERIEN 

MAKSIMAL KRAFT OG KOMFORT MED APEX 

APEX-serien repræsenterer toppen af ydeevne med sin evne til at håndtere svære forhold, sammenlignelig med de mest professionelle maskiner på markedet. Som en Ariens Zero-Turn-model, leverer APEX ikke kun kraft, men også den komfort der kræves for maksimal effektivitet under arbejde. 


Sorter Navn (a > å)
Vare nr: 991327

APEX 52 BAKUTKAST ZERO-TURN ARIENS

God komfort, hurtig og effektiv Zero-Turn med en topfart på 12,9 km/t Klippebredde på 132 cm
991327
Vare nr: 991326

ZERO-TURN APEX 52SD ARIENS

God komfort, hurtig og effektiv Zero-Turn med en topfart på 12,9 km/t Klippebredde på 132 cm
991326
Vare nr: 991324

ZERO-TURN ARIENS APEX-48 SD

God komfort, hurtig og effektiv Zero-Turn med en topfart på 12,9 km/t Klippebredde på 122 cm
991324

ROBUST BYGGEKVALITET

Klippepanden er lavet af 3,5 mm tykt stål, optimeret for fremragende luftstrøm og klipperesultater. Forstærkninger i fronten og på siderne samt en bred udkaståbning sikrer effektiv spredning af klippeaffaldet.

KOMFORT OG SIKKERHED

En komfortabel sæde med god fjedring og armlæn, sammen med enkelt justerbare spaker, reducerer træthed og forbedrer køreoplevelsen. For øget sikkerhed kan både veltebøjle og sikkerhedssele nemt monteres som tilbehør.

INNOVATIV TEKNOLOGI

Automatisk remstramning minimerer slid og varmegang, forlænger remmenes levetid og sikrer pålidelig drift. Spindler af aluminium sikrer lang levetid og kræver minimalt vedligehold.

KRAFTIG RAMME OG STORE DÆK

En solid stålramme giver APEX uovertruffen styrke og stabilitet, og understøtter maskinens imponerende kapaciteter. Udstyret med store dæk for at forbedre både fremkommelighed og kørekomfort, tilpasset varierede og krævende terræn.