Til toppen
Kontakt en forhandler af Ariens/ECHO for at få råd og vejledning.
Benzin er en ferskvare og bør ikke være ældre end tre måneder. Alkylatbenzin/miljøbenzin har en længere levetid og kan uden problemer anvendes i vores produkter.
Zero Turn er en joystickstyret plænetraktor, som er nem at manøvrere (kan vende på en femøre). Du har et godt overblik og kan slå græsset op til 50 % hurtigere end med andre plænetraktorer. En Ariens Zero Turn kræver også mindre vedligeholdelse end traditionelle plænetraktorer.
Ja, biokit fås som tilbehør til alle Ariens Zero Turn-plænetraktorer.
Ja, LED arbejdsbelysning/kørelys fås som tilbehør til Ariens-modeller, som har sikkerhedsbøjle.
Ja, anhænger og trækkrog fås som tilbehør til de fleste Ariens Zero Turn-plænetraktorer.
Easy Start er et fjederassisteret startsystem, som gør det nemmere at starte ECHO-maskiner. Maskinen startes enkelt med 1 eller 2 træk i snoren.
ECHO X-series er en serie maskiner, som er udviklet til professionel brug. Lang holdbarhed og driftstid, kraftfulde motorer og lav vægt.
ECHO High Torque er en serie græstrimmere med 50 % højere drejemoment end traditionelle græstrimmere. Du kan bruge en tykkere trimmertråd, maskinerne har en lav vægt, og de har samme kapacitet som væsentligt større trimmere. (Link)
Ja, ECHO har udviklet en batteridrevet motorsav til professionel brug. ECHO DCS-2500T har samme ydeevne og driftstid som tilsvarende benzindrevne motorsave. Lav vægt, ingen vibrationer og nul udledning.