Til toppen
Hvorfor Zero-Turn?

Hvorfor Zero-Turn?

Ariens har specialisert sig i Zero-Turn klippere og har et bredt sortiment til private og profesjonelle.


Zero-Turn-klippere adskiller sig fra traktorklippere ved i stedet for et rat at have to styrepinde. Du styrer og bestemmer kørehastigheden med styrepindene og skal ikke bruge benene på kobling eller bremse. Den højre styrepind styrer højre hjul, og den venstre styrepind venstre hjul. Det bevirker, at maskinen kan vende på en tallerken, altså en svingradius på 0 cm.

Zero-Turn-klippere kan reducere klippetiden med op til 50 %! De er designet til erhvervsmæssig brug, men er blevet utroligt populære blandt villaejere som et alternativ til traditionelle traktorer, frontklippere og ridere. De samlede omkostninger ved Zero-Turn er nu lavere end for traktorer og frontklippere. Desuden er en Zero-Turn mere effektive og mindre vedligeholdelseskrævende. Det bevirker, at flere og flere villaejere nu beslutter at anskaffe en Zero-Turn.

Hvad gør en nulstilling så tidsbesparende? Du kan køre hurtigere, fordi det er designet til at slå græs næsten dobbelt så hurtigt som have traktorer og front græsslåmaskiner. Klipning omkring træer, blomsterbed og andre forhindringer i haven går også hurtigere, fordi det kommer så tæt, at du ikke behøver at gå med en lille plæneklipper.

Zero-Turn-klippere kan reducere klippetiden med op til 50 %! Ved afslutningen af hver bane kan du nemt vende 180°, hvilket øger arbejdseffektiviteten mærkbart.