Til toppen

Som driftsleder ved Ski Middelalderkirke, Kråkstad kirke og Siggerud kirke har han et stort ansvar for, at arbejdet udføres så effektivt som muligt, uden at det går ud over medarbejdernes arbejdskomfort. Apex har et godt polstret sæde, som sikrer en god arbejdskomfort ved mange timers brug. Muligheden for at tilpasse joystickene sikrer en mere ergonomisk siddestilling og mindre slitage i skuldre og ryg. Vi får af og til nye sommervikarer, og de lærer overraskende hurtigt at køre en Zero Turn – efter et par testrunder er de klar til at gå i gang med arbejdet.

En anden faktor, som overrasker Thomas, er klipperesultatet ved høje hastigheder. Apex har en topfart på 12,9 km/t, og resultatet bliver lige så flot, som hvis vi havde brugt en traditionel plæneklipper. Inden for vores fagområde er det vigtigt, at græsset altid er klippet, og vi sparer meget tid med en høj klippehastighed. På en kirkegård vil der altid være områder, som er lidt ujævne. Han har tidligere oplevet, at plæneklipperen laver mærker i græsset, fordi den skærer ned i jorden. Det er ikke længere et problem, eftersom klippeskjoldet tilpasser sig efter terrænet.

Vi købte først to Apex 48, og allerede i år har vi købt yderligere en. De mange gode egenskaber gør det svært at finde et bedre alternativ – det skulle da lige være en elektrisk Zero Turn.

 

Klik på produktbilledet for at se Zero Turn modellerne af Ariens