Til toppen

Imponerede skeptikerne med den batteridrevne Zero-Turn:

- Leverede fra første dag!

Imponerede skeptikerne med den batteridrevne Zero-Turn:

SIKKER I DRIFT: Driftsleder og parkmedarbejder i Parkvæsenet i Sarpsborg kommune, Jon Harald Huseby og Mathias Eriksen, er meget glad for Zenith E, og kan prale af en pålidelig og solid maskine.

 

- Jeg må indrømme, at jeg var lidt skeptisk efter flere dårlige erfaringer med elektriske plæneklippere tidligere. Jeg kunne ikke have taget mere fejl, siger parkarbejder i 
Sarpsborg kommune, Mathias Eriksen.

Fordommene var mange, da daglig leder i Senter Landbruksverksted AS, Pål Engebregtsen, hørte om det. Ariens nye batteridrevne Zero-Turn.

- Man tænker jo sit om elektriske plæneklippere, når man har hørt lidt forskellige erfaringer, siger
Engebregtsen.

Han forklarer, at der alligevel ikke gik lang tid, før han indså, at Zenith E var en helt anden liga.

- Vi var simpelthen imponerede. Her er der god driftstid, lidt vedligeholdelse og ikke mindst
miljøperspektivet, som er meget vigtigt, og som vil blive endnu vigtigere i fremtiden.

Med bæredygtighed på dagsordenen

Med bæredygtighed på dagsordenen, købte Sarpsborg kommune som en af ​​de første i landet, en Zenith E af Senter Landbruksverksted. 

Ifølge driftsleder i parkvæsenet, Jon Harald Huseby, var det netop det grønne skifte, der fik dem til at gå efter Zenith E.

- Sarpsborg kommune er optaget af grønne løsninger for miljøet, så vi var meget tilfredse, da vi
hørte om Zenith E. Vi indså hurtigt, at det var den rigtige vej for os.

Da de ikke tidligere havde erfaring med Zero-Turn på batteri, var de alligevel lidt spændte på, om det ville give nogle udfordringer.

- Jeg må indrømme, at jeg var lidt skeptisk efter flere dårlige erfaringer med elektriske plæneklippere, forklarer parkarbejder i Sarpsborg kommune, Mathias Eriksen.

- Jeg kunne ikke tage mere fejl, tilføjer han.

Minimale vedligeholdelsesomkostninger

Nu, næsten et år efter de første gang fik Zenith E, fortæller Huseby, at de stadig er lige så glade for maskinen.

- Zenith E er en rigtig god maskine, der virkelig leverer. Det er ikke kun miljøvenligt, men det er det også kraftfuld og pålidelig. Derudover koster det os minimal vedligeholdelse. Tidligere har vi brugt op mod 50.000 kroner om året til vedligeholdelse af dieseldrevne plæneklippere. Indtil videre har vi dog kun brugt 500 kroner. Der er virkelig en forskel.

Han peger også på, hvor nemt det er at sætte maskinen op mellem arbejdsdage.

- Vi kobler den til opladeren hver nat, og så holder den til vores forbrug dagen efter med græsslåning i parker og mange andre steder. Det bliver ikke nemmere!

IMPONERET: Trods en vis skepsis indså daglig leder af Senter Landbruksverksted, Pål Engebregtsen, at Zenith E var en maskine der er værd at
satse på.

IMPONERET: Trods en vis skepsis indså daglig leder af Senter Landbruksverksted, Pål Engebregtsen, at Zenith E var en maskine der er værd at satse på.