Til toppen

SITTEKLIPPER AS 1020 YAK 2WD

Produkt nummer: G90400201
Lagerstatus:
Bestillingsvare, forventet leveringstid 21 dage.

inkl. moms

  • Sikkerhed først
  • Lavet til professionelle
  • Nem vedligeholdelse
  • Robust og holdbar
  • Høj siddekomfort

Stærk, robust, til store områder

Den robuste AS 1020 YAK 2WD ride-on plæneklipper er designet til hård brug på fladt terræn med små stigninger. Ride-on-klipperen klipper store grønne områder, op til 1,50 meter vækst, undervegetation og unge buske ubesværet og pålideligt. Det gør denne slagleklipper velegnet til professionel brug af servicevirksomheder, lokale myndigheder og have- og landskabsentreprenører. Bortset fra det 2WD baghjulstræk er den identisk med sin 4WD bror til stejle skråninger, AS 1040 YAK 4WD.

Kraftpakke med direkte slagakseltræk

AS 1020 YAK 2 WD er drevet af en professionel Vanguard V-Twin-motor. Den vandrette motor yder maksimalt 23 hk (17,2 kW) ved 627ccm slagvolumen og overfører kraften via kileremme direkte til drivakslen. Optimal ren motorlufttilførsel sikres af cyklonluftfilteret.

Trinløst firehjulstræk med fartpilotfunktion

Takket være det hydrostatiske drev kan den påmonterede slagleklipper styres komfortabelt og trinløst i området 6,8 km/t fremad og 6,3 km/t bagud. Bagakslens differentiale kan til enhver tid låses med en fodpedal. Kørslen er let og behagelig med håndbetjeningshåndtaget. Den automatiske parkeringsbremse og fartpilotfunktionen er også integreret i kørehåndtaget. Af sikkerhedshensyn har maskinen også en nødbremsepedal til højre fod, ligesom en personbil.

Slagleklipperenhed med Y-slaglekniv

Klippeenheden med 56 Y-formede slagleknive og en arbejdsbredde på en meter giver en arealydelse på op til 6800 m²/h. Det afklippede materiale bliver lagt jævnt ud som et mulchlag over hele arbejdsbredden. Selv med meget høj vegetation er klippefeltet visuelt homogent og attraktivt. Der er 7 niveauer til rådighed til justering af klippehøjden fra 30-110 mm. Klippedækkets pendulophæng gør det muligt at bevæge sig opad, når man sidder på siderne, eller når der anvendes stor kraft på knivene (surfing mower deck). Dette minimerer skader på klippedækket, rotoren og knivene. Den asymmetriske placering af klippedækket muliggør effektiv klipning af kantområder og forhindringer.

Høj siddekomfort

Den ergonomiske og opretstående siddeposition i maskinen giver rigelig benplads til førere på op til 1,95 meter. Skuffesædet kan justeres i længden, så det passer til alle brugere. Det innovative sædeophængssystem med dæmpning af slutpositionen kan også justeres individuelt og trinløst, så det passer til alle operatører. Desuden er alle betjeningselementer logisk placeret og let tilgængelige. Sidepaneler i aluminium beskytter førerens hænder mod torne og skrubber. Flydende punkteringsbeskyttelse "AS-Plattfuss-Stop" i hvert hjul forhindrer pålideligt punkteringer.

Slagleklipper frem for roterende plæneklipper?

Stabil og robust, asymmetrisk opbygget klippeaggregat med surflager. Klippedækket og selve slaglerne giver efter over for ujævnt underlag og fremmedlegemer.

Ensartet placering af græsset

Perfekte klipperesultater i hele arbejdsbredden

Lavet til professionelle

Den slagkraftige rotordrift og det reducerede behov for overlapning af baner sikrer høj arbejdshastighed.

Robust og holdbar

Stabilt stel af firkantede rør med vægtoptimeret design, hydrostatisk transmission med lav vedligeholdelse og optimal køling.

Sikkerhed først

Maksimal sikkerhed for føreren takket være den stabile klapstang, integreret sikkerhedskontakt i førersædet og fodpedal til nødstop. Fastgørelsespunkter på enheden muliggør en mere sikker transport.

Nem vedligeholdelse

Slag og drivremme udskiftes nemt via de relevante serviceporte og åbninger. Hurtig adgang til alle vedligeholdelsespunkter.

Drivaggregatet
Gearsystem for og bag 0.0
Dimensioner
Længde 1.99 meter
Bredde 1.22 meter
Højde 1.59 meter
Bind 3.860202 m3
Vægt 323.0 kg
Kapacitet
Arbejdsbredde 100.0 cm
Klippehøjde min/max 3 - 11 cm
Motor
Motor fabrikat B&S
Motortype Vanguard V-Twin 3864
Effekt 15,5 hk, 21,1 kW
Brændstoftype 4-takt bensin
Hastighed ved maksimal effekt 3600.0
Mængde af brændstoftank 17.0 liter
Olietankvolumen 1,4
Olie SAE 5W-50