Til toppen

SITTEKLIPPER AS 1040 YAK 4WD

Produkt nummer: G90400101
Lagerstatus:
Bestillingsvare, forventet leveringstid 21 dage.

inkl. moms

  • Lavet til professionelle
  • Robust og holdbar
  • Sikkerhed først
  • Stabil sidelæns stilling

 

AS-Motor's nye robuste Slagklipper er designet til ujævnt, ujævnt og stejlt terræn. AS 1040 Yak 4WD klipper græs op til 1,5 meter højt samt buskads og små planter.  Med en høj arbejdshastighed og endnu mere sikkerhed er Slagklipperen et ideelt redskab til professionelle brugere som f.eks. erhvervsmæssige anlægsgartnere og kommunale operatører.

Et kraftværk med direkte akseldrev

AS 1040 Yak 4WD er drevet af en Briggs & Stratton 2-cylindret Vanguard V-Twin-motor med op til 23 hk (17,2 kW) og 627 cc slagvolumen. Motoren er horisontalt placeret og overfører således kraften direkte til drivakslen via en kilerem, mens et cyklonluftfilter sørger for frisk lufttilførsel. Motorens olie- og brændstofpumpe garanterer ydeevne på skråninger.

Variabel 4WD med fartpilotfunktion

Med den hydrostatiske transmission kan føreren nemt styre AS 1040 Yak 4WD's hastighed op til 6,8 km/t fremad og 6,3 km/t bagud. Permanent 4WD giver fremdrift uanset terræn. Bagakslens differentiale kan til enhver tid låses via en fodpedal; et kørehåndtag med integreret parkeringsbremse og fartpilot sikrer en nem betjening.

Slagklipperenhed med Y-Slagkniv

AS 1040 Yak 4WD opnår en arbejdshastighed på op til 6800 m²/h takket være en arbejdsbredde på 1 meter og 56 Y-slagere, der flår græsset og spreder det jævnt over hele arbejdsområdet. Klippehøjden kan justeres på 7 niveauer mellem 30-110 mm.  Et surfende klippedæk og eftergivende Y-knive beskytter motoren og føreren mod skader i tilfælde af usynlige genstande eller ujævnt terræn.  Klippedækkets asymmetriske form gør det muligt at klippe effektivt i nærheden af hegn og omkring objekter.

Komfort til lange arbejdsdage

En ergonomisk sædeposition giver tilstrækkelig benplads til brugere på op til 200 cm, mens sædet og det innovative affjedringssystem med dæmpning i slutposition kan tilpasses til alle førere.

Slagklipper frem for roterende plæneklipper?

Stabil og robust, asymmetrisk opbygget klippeaggregat med surf-Slaggemer. Klippeenheden og flåterne selv giver efter over for ujævnt terræn og fremmedlegemer.

Ensartet placering af græsset

Perfekte klipperesultater i hele arbejdsbredden.

Lavet til professionelle

Den slagkraftige rotordrift og det reducerede behov for overlapning af baner sikrer høj arbejdshastighed.

Robust og holdbar

Stabilt stel af firkantede rør med vægtoptimeret design, hydrostatisk transmission med lav vedligeholdelse og optimal køling.

Meget velegnet til skråninger

Lavt tyngdepunkt og firehjulstræk garanterer sikkerhed på skråninger.

Stabil sidelæns stilling

Den afbalancerede vægtfordeling - 45 % på forakslen og 55 % på bagakslen - sikrer fremragende trækkraft og sikkert arbejde på alle typer terræn.

Sikkerhed først

Maksimal sikkerhed for føreren takket være den stabile klapstang, integreret sikkerhedskontakt i førersædet og fodpedal til nødstop. Fastgørelsespunkter på enheden muliggør en mere sikker transport.

Nem vedligeholdelse

Slag og drivremme udskiftes nemt via de relevante serviceporte og åbninger. Hurtig adgang til alle vedligeholdelsespunkter.

Drivaggregatet
Gearsystem for og bag 0.0
Dimensioner
Længde 1.99 meter
Bredde 1.22 meter
Højde 1.59 meter
Bind 3.860202 m3
Vægt 335.0 kg
Kapacitet
Arbejdsbredde 100.0 cm
Klippehøjde min/max 3 - 11 cm
Motor
Motor fabrikat B&S
Motortype Vanguard V-Twin 3864
Effekt 15,5 hk, 21,1 kW
Brændstoftype 4-takt bensin
Hastighed ved maksimal effekt 3600.0
Mængde af brændstoftank 17.0 liter
Olietankvolumen 1,4
Olie SAE 5W-50