Til toppen

SITTEKLIPPER AS 1040 YAK 4WD XL

Produkt nummer: G90400103
Lagerstatus:

inkl. moms

  • Sikkerhed først
  • Lavet til professionelle
  • Robust og holdbar
  • Meget velegnet til skråninger
  • Stabil sidelæns stilling

Den robuste AS 1040 YAK 4WD XL-sideklipper er designet til hård brug på ujævnt, ujævnt, ujævnt, stejlt og kuperet terræn. Ride-on plæneklipperen klipper store grønne områder, op til 1,50 meter vækst, undervegetation og krat uden besvær og pålideligt. Det gør denne Slagklipper velegnet til professionel brug af servicevirksomheder, lokale myndigheder og have- og landskabsentreprenører. Afgørende for dens offroad-egenskaber er maskinens lave tyngdepunkt og store XL-dæk, som giver endnu større frihøjde end AS 1040 YAK 4WD.

Kraftpakke med direkte slagakseltræk

AS 1040 YAK 4 WD XL er drevet af en professionel Vanguard V-Twin-motor fra Vanguard. Den vandrette motor yder maksimalt 23 hk (17,2 kW) ved 627 cc slagvolumen og overfører kraften via kileremme direkte til drivakslen. Optimal frisklufttilførsel til motoren sikres af cyklonluftfilteret. Takket være olie- og brændstofpumpen er AS 1040 YAK 4WD XL fuldt ud egnet til skråninger.

Trinløst firehjulstræk med fartpilotfunktion

Takket være det hydrostatiske drev kan den påmonterede Slagklipper styres komfortabelt og trinløst i området 7,3 km/t fremad og 6,8 km/t bagud. Det permanente firehjulstræk og XL-bordhøjden sikrer den bedst mulige trækkraft på alle typer terræn. Bagakslens differentiale kan til enhver tid låses med en fodpedal. Kørsel er let og behagelig med håndbetjeningshåndtaget. Den automatiske parkeringsbremse og fartpilotfunktionen er også integreret i kørehåndtaget. Af sikkerhedshensyn har maskinen også en nødbremsepedal til højre fod, ligesom en personbil.

Surfing slåmaskine med Y-takt

Mulchklipperenheden med 56 Y-takt og en arbejdsbredde på en meter giver en arealydelse på op til 7 300 m²/h. Det afklippede materiale aflejres som et mulchlag jævnt over hele arbejdsbredden. Klippemønsteret er selv ved meget høj vegetation visuelt homogent og attraktivt. Der er 7 niveauer til rådighed til justering af klippehøjden fra 30-110 mm. Klippedækkets pendulophæng gør det muligt at bevæge sig opad, når man sidder på siderne, eller når der anvendes stor kraft på knivene (surfing mower deck). Dette minimerer skader på klippedækket, rotoren og knivene. Den asymmetriske placering af klippedækket muliggør effektiv klipning af kantområder og forhindringer.

Høj siddekomfort og ergonomi

Den ergonomiske og opretstående siddeposition i maskinen giver rigelig benplads til førere på op til 1,95 meter. Skuffesædet kan justeres i længden, så det passer til alle brugere. Det innovative affjedringssystem med slutpositionsdæmpning kan også justeres individuelt og trinløst, så det passer til alle operatører. Desuden er alle betjeningselementer logisk placeret og let tilgængelige. Sidepaneler i aluminium beskytter førerens hænder mod torne og skrubber. En standard punkteringsbeskyttelse med AS Motor "Flat Foot Stop" forhindrer pålideligt punkteringer.

Optimale terrænegenskaber

Permanent firehjulstræk med omskiftelig differentiallås på bagakslen. Store XL-dæk med stor frihøjde og AS Motor-dæktætningsmiddel som standard.

Jævn placering af græsset

Perfekte klipperesultater i hele arbejdsbredden.

Lavet til professionelle

Den slagkraftige rotordrift og det reducerede behov for overlapning af baner sikrer høj arbejdshastighed.

Robust og holdbar

Stabilt stel af firkantede rør med vægtoptimeret design, hydrostatisk transmission med lav vedligeholdelse og optimal køling.

Meget velegnet til skråninger

Lavt tyngdepunkt og firehjulstræk garanterer sikkerhed på skråninger.

Stabil sidelæns stilling

Den afbalancerede vægtfordeling - 45 % på forakslen og 55 % på bagakslen - sikrer fremragende trækkraft og sikkert arbejde på alle typer terræn.

Sikkerhed først

Maksimal sikkerhed for føreren takket være det stabile, foldbare rat, integreret sikkerhedskontakt i førersædet og fodpedal til nødstop. Fastgørelsespunkter på enheden muliggør en mere sikker transport.

Nem vedligeholdelse

Slag og drivremme udskiftes nemt via de relevante serviceporte og åbninger. Hurtig adgang til alle vedligeholdelsespunkter.

Drivaggregatet
Gearsystem for og bag 0.0
Dimensioner
Længde 1.99 meter
Bredde 1.22 meter
Højde 1.62 meter
Bind 3.933036 m3
Vægt 351.0 kg
Kapacitet
Arbejdsbredde 100.0 cm
Klippehøjde min/max 3 - 11 cm
Motor
Motor fabrikat B&S
Motortype Vanguard V-Twin 3864
Effekt 15,5 hk, 21,1 kW
Brændstoftype 4-takt bensin
Hastighed ved maksimal effekt 3600.0
Mængde af brændstoftank 17.0 liter
Olietankvolumen 1,4
Olie SAE 5W-50