Til toppen

SLAGKLIPPER AS 701 SM

Produkt nummer: G90100701
Lagerstatus:

inkl. moms

  • Let og afbalanceret
  • Permanente barrieredifferentialer
  • Automatisk parkeringsbremse
  • Ydeevne på skråninger
  • Ydeevne under vanskelige forhold

Slagklipper til skråninger og vanskeligt terræn

Høj arbejdshastighed og perfekt håndtering. AS 701 SM er udstyret med en Briggs & Stratton serie 3-motor med olie- og brændstofpumpe, 344 cc slagvolumen og op til 13 hk, og den kan arbejde i højt græs, tæt vegetation og på skråninger uden risiko for motorskader. Fremdriften sker via en 5-trins gearkasse med bakgear (1,7 km/t), der dækker et hastighedsområde fra 1,1-3,6 km/t. Et permanent låst bagakseldifferentiale giver øget trækkraft og bedre håndtering på skråninger. AS 701 SM vejer kun 196 kg og har en vertikalt placeret motor for at opnå et lavt tyngdepunkt og en afbalanceret vægtfordeling.

Ekspertteknik med ekstra sikkerhed

AS 701 SM styres via 4 kontrolhåndtag. Det patenterede koblingssystem til styring og bremser gør det muligt at styre hvert hjul via et betjeningshåndtag. Et let tryk på håndtaget åbner differentiallåsen, mens fuldt tryk aktiverer bremsen på det pågældende hjul. Desuden er spærredifferentialet permanent låst, når det er i drift. Den automatiske parkeringsbremse aktiveres, så snart kørehåndtaget slippes, og stopper Slagklipperen, uanset om den befinder sig på en skråning eller på fladt terræn: en ekstra sikkerhedsfunktion. Bowdenkabler i teflonbelagt rustfrit stål sikrer et minimalt strømforbrug. Resultatet er sikker, nem og bekvem betjening.

Ydeevne under vanskelige forhold

AS 701 SM's mulchdæk har 20 par Y-knive og en klippebredde på 70 cm, hvilket giver en arbejdshastighed på op til 2.500 m² i timen. Ved hjælp af pendellagre kompenserer Slagklipperenheden for ujævnheder i jorden og giver således et jævnt klipperesultat i græs op til 100 cm højt og i tæt undervegetation. Slagklipperne kører op og over forhindringer, hvilket beskytter både motor og fører mod skader. En perforeret slagbeskyttelse giver ekstra sikkerhed.

Klippehøjden kan justeres på 6 niveauer fra 10-100 mm, mens kontrolbjælken nemt kan justeres i siden og i højden, så den passer til både operatøren og forholdene.

Ydeevne på skråninger

Ekstra brændstof- og oliepumpe med olietryksafbryder optimerer ydeevnen på skråninger.

Robust Slagklipperenhed (AS 701)

Pendulophængt Slagklipperdæk med 20 par Y-slag for høj arbejdshastighed og et ekstremt rent klipperesultat.

Automatisk parkeringsbremse

Når kørehåndtaget slippes, stopper maskinen automatisk, uanset om den befinder sig på en skråning eller på et fladt terræn.

Kobling af styretøj og bremse

Den enhjulede bremse styrer maskinen præcist og ubesværet.

Permanente barrieredifferentialer

Permanent låst spærredifferentiale åbnes kun, når der styres med styre- og bremsekoblingen.

Let og afbalanceret

Stabil, letvægtskonstruktion med dobbeltvægget skæredæk og stiv, firkantet ramme. Lavt tyngdepunkt for optimal ydeevne på skråninger.

Drivaggregatet
Gearsystem for og bag 5.0
Dimensioner
Længde 2.2 meter
Bredde 0.84 meter
Højde 1.05 meter
Bind 1.9404000000000001 m3
Vægt 196.0 kg
Kapacitet
Arbejdsbredde 70.0 cm
Klippehøjde min/max 1 - 10 cm
Motor
Motor fabrikat B&S
Motortype Series3 INTEK
Effekt 7,6 hk, 10,3 kW
Brændstoftype 4-takt bensin
Hastighed ved maksimal effekt 3300.0
Ledningsstart JA
Mængde af brændstoftank 5.0 liter
Olietankvolumen 1,3
Olie SAE 5W-50