Til toppen

SLAGKLIPPER AS 901 SM

Produkt nummer: G90100001
Lagerstatus:

inkl. moms

  • Betjeningen er enkel, praktisk og sikker
  • Robust Slagklipperenhed
  • Permanente spærredifferentiale
  • Automatisk parkeringsbremse
  • Let og afbalanceret

Professionel Slagklipper med høj arbejdshastighed

AS 901 SM leverer høj arbejdshastighed og perfekt håndtering, uanset om det er på skråninger, i tæt vegetation eller højt græs. En Briggs & Stratton Vanguard Series 2-cylindret motor med 480cc slagvolumen, op til 16,0 hk og en olie- og brændstofpumpe yder under hårde forhold uden risiko for motorskader. Fremdriften sker via en 5-trins manuel gearkasse med bakgear (1,8 km/t), der dækker et hastighedsområde på 1,2-4,0 km/t. Differentialet på bagakslen er permanent låst, hvilket giver fremragende trækkraft selv på vådt græs. Dobbelte dæk giver endnu bedre trækkraft og stabilitet, mens en lodret monteret motor giver et lavt tyngdepunkt og en afbalanceret vægtfordeling på 215 kg i alt.

Betjeningen er enkel, praktisk og sikker

AS 901 SM er let at betjene via fire håndtag. De enkelte hjul styres via et patenteret koblingssystem til styring og bremsning, hvor et let tryk på det respektive hjulbetjeningshåndtag åbner differentialspærringen, mens fuldt tryk aktiverer bremsen på det pågældende hjul.

Desuden er spærredifferentialet permanent låst, når det er i drift, og den automatiske parkeringsbremse aktiveres, så snart kørehåndtaget slippes. Denne ekstra sikkerhedsfunktion standser Slagklipperen, uanset om den befinder sig på en skråning eller på fladt terræn. Bowdenkabler i teflonbelagt rustfrit stål sikrer et minimalt strømforbrug. Resultatet er sikker, nem og bekvem betjening.

Robust Slagklipperenhed

Med en robust 90 cm bred Slagklipperenhed med 26 par Y-klippere er AS 901 SM designet til hårde forhold. Slagklipperen kan klippe græs op til 130 cm højt med en arbejdshastighed på op til 3600 m² i timen. Slagklipperenheden er understøttet af pendellagre, hvilket giver jævne klipperesultater ved at kompensere for ujævnt terræn. Slagklipperne kører op og over forhindringer, hvilket beskytter både motor og fører mod skader. En perforeret slagbeskyttelse giver ekstra sikkerhed.

Klippehøjden kan justeres i 6 niveauer fra 10-100 mm, mens manøvrebjælken let kan justeres sideværts og i højden, så den passer til både operatøren og forholdene.

Ydeevne på skråninger

Ekstra brændstof- og oliepumpe med olietryksafbryder optimerer ydeevnen på skråninger.

Robust Slagklipperenhed

Pendulophængt Slagklipperenhed med 26 par Y-Slagknive for høj arbejdshastighed og et ekstremt rent klipperesultat.

Automatisk parkeringsbremse

Når kørehåndtaget slippes, stopper maskinen automatisk, uanset om den befinder sig på en skråning eller på et fladt terræn.

Kobling af styretøj og bremse

Den enhjulede bremse styrer maskinen præcist og ubesværet.

Permanente spærredifferentiale

Permanent låst spærredifferentiale åbnes kun, når der styres med styre- og bremsekoblingen.

Let og afbalanceret

Stabil, letvægtskonstruktion med dobbeltvægget skæredæk og stiv, firkantet ramme. Lavt tyngdepunkt for optimal ydeevne på skråninger.

Drivaggregatet
Gearsystem for og bag 5.0
Dimensioner
Længde 2.2 meter
Bredde 1.04 meter
Højde 1.05 meter
Bind 2.4024000000000005 m3
Vægt 215.0 kg
Kapacitet
Arbejdsbredde 90.0 cm
Klippehøjde min/max 1 - 10 cm
Motor
Motor fabrikat Vanguard
Motortype V-Twin
Effekt 10,7 hk, 14,5 kW
Brændstoftype 4-takt bensin
Hastighed ved maksimal effekt 3500.0
Ledningsstart JA
Mængde af brændstoftank 5.0 liter
Olietankvolumen 1,4
Olie SAE 5W-50